Samsung Galaxy S21 modeli 2021 yılına damga vuran ve en çok satılan üst segment modellerinin başında yer alıyor . Cihazın en çok tercih edilmesinin yanı sıra bazı kullanıcılar , cihaz değişikliği , şişen önbellek , virüs bulaşan dosyalardan kurtulmak için cihazlarını sıfırlamak istiyor. Fakat çoğu kullanıcı Samsung s21 sıfırlama işlemini doğru gerçekleştiremiyor. İşte Samsung s21 Format atma ! Samsung Galaxy 21 Sıfırlama ! Samsung 21 Hard Reset İşlemi .
Samsung S21 Format Atma , Sıfırlama , Reset
Sahip olduğunuz Samsung Galaxy S21 modelini 3 şekilde sıfırlayabilirsiniz . Burada Tüm ayarları sıfırla , Fabrika ayarlarına sıfırla ve S21 Hard Reset atma işlemi gerçekleştirebilirsiniz . Burada bilmeniz gereken önemli nokta ise , Tüm ayarları sıfırlamak sadece cihazınızın ilk alındığı dönemdeki ayarlarına dönüştürmeye imkan sağlar. Cihazını sıfırlamadan önce , Google hesabını kontrol etmenizi ,şifrenizi bilmiyor ise sıfırlamanızı öneririz. Google hesabınızın mail adresini ve şifresini unutursanız , cihazınız kurulum safhasında kalabilir . Kurulum tamamlanmayabilir . Ayrıca S21 format atma işlemini yapmadan önce , cihazınızın şarjının %50 ‘den fazla olduğundan emin olunuz .
Samsung S21 Ayarları Sıfırlama
- Akıllı cihazınızdan Ayarlar bölümüne giriş yapınız .
- Açılan sekmede yer alan , Genel Yönetim bölümüne giriş yapınız .
- Alt kısımda yer alan , Sıfırla sekmesine tıklayınız .
- Açılan ekranda yer alan , Tüm Ayarları Sıfırla sekmesine tıklayınız .
- Bu işlem cihazınızda yer alan , Güvenlik Ayarları , Dil Ayarları , Hesaplar , Kişisel Veriler ve İndirilen Uygulamalar için Ayarları Sıfırlar . Bu işlemde herhangi bir veriniz silinmez.
- KRİPTO PARA NASIL ALINIR ?
Cihazınızda yer alan sorun yada yapmak istediğiniz işlem cihazınızı komple sıfırlamak ve fabrika ayarlarına döndürmek ise , yapmanız gereken işlem Samsung S21 Fabrika Ayarlarına Sıfırlama !
Samsung S21 Fabrika Ayarlarına Sıfırlama
- Cihazını sıfırlamadan önce , Google hesabını kontrol etmenizi ,şifrenizi bilmiyor ise sıfırlamanızı öneririz. Google hesabınızın mail adresini ve şifresini unutursanız , cihazınız kurulum safhasında kalabilir . Kurulum tamamlanmayabilir .
- Akıllı cihazınızdan Ayarlar bölümüne giriş yapınız .
- Açılan sekmede yer alan , Genel Yönetim bölümüne giriş yapınız .
- Alt kısımda yer alan , Sıfırla sekmesine tıklayınız .
- Açılan ekranda yer alan , Fabrika Ayarlarına Sıfırla sekmesine tıklayınız .
- Bu işlem cihazınızda yer alan , Dosyalar , Resimler , Rehber ve indirilen tüm uygulamalar dahil tüm verilerinizi sıfırlayacaktır .
- Bitci Coin Nedir ? Bitci.com ‘a Nasıl Kayıt Olunur ?
Samsung Galaxy S21 Hard Reset
- Bu işleme başlamadan önce , bilmeniz gereken önemli şey telefonunuzdaki tüm veriler ve datalar geri dönüştürülemez şekilde sıfırlanır. Cihazda bulunan verileri yedeklemeyi ihmal etmeyin ! Yedekleme ve veri aktarma işlemini Smart Switch ile yapabilirsiniz .
- Hard reset işlemine başlamadan önce , Google hesabınızı kontrol etmeyi ve parola doğruluğundan kararlı olunuz. Eğer paraloyı bilmiyorsanız , şifremi unuttum kısmına tıklayın .
- Telefonunuzu Power tuşuna basarak kapalı konuma getirin . Cihazı tamamen kapatın.
- Yaklaşık 1 dakika bekleme süresinden sonra , cihaz kapalı konumda iken Güç Tuşu ve Ses Açma tuşuna aynı anda basılı tutarak aygıtı açın.
- Peşinden cihazda kurtarma modu devreye girecektir. Kurtarma modu ekranı gelene kadar acele etmeyin . Android sürüm denetlemesinden sonrasında açılacaktır.
- Bu menüyü yönlendirmek için ses açma ve kısma tuşlarını yön tuşları olarak kullanabilirsiniz . Dokunmatik ekran devre dışı kalacaktır.
- Menüde yer alan , Wipe Data – Factory Reset yazısının üstüne gelerek , Güç tuşuna basın.
- Daha sonrasında oluşturulan menüde , ses tuşları ile yön vererek Yes seçeneğini Güç tuşu ile onaylayın.
- Dataların silinmesinden sonra , Reboot System Now seçeneğine yine ses tuşları ile yön vererek , Güç tuşu ile onaylayın .
- Samsung A71 Hard Reset atma işlemi sonrası aletin açılması ortalama 5 – 10 dakika arası sürecektir. Bu süre zarfından aygıtı açmaya yada kapatmaya zorlamayın.
- Onlyfans nedir ? Only fans nasıl kullanılır ?